Servicii

MANAGEMENTUL INTEGRAT AL DESEURILOR

Am ales sa oferim pe piata acest serviciu plecand de la nevoia companiilor de a transfera responsabilitatea deseurilor. Devine tot mai simplu lucrul cu un singur partener care este autorizat sa preia o gama cat mai extinsa de deseuri.

Managementul integrat al deseurilor presupune alocare de personal, alocare de utilaje pe platforma beneficiarului, cat si consultanta in ceea ce priveste deseurile, amenajare rampa, gestionarea deseurilor la rampa, gasirea de solutii pentru depozitarea temporara a deseurilor.

Transferul de responsabilitate al deseurilor inseamna ca firma noastra se ocupa de tot ce inseamna cadru legislativ si intocmirea de documente necesare.

Obiectivul nostru intr-o colaborare este acela de a oferi clientilor solutii de reciclare pentru cat mai multe deseuri generate. Astfel, firmele partenere vor putea sa isi indeplineasca targetele de reciclare, care in ultimii ani au fost ridicate chiar si la 90%.

In ultimii ani, firma noastra a facut investitii importante in utilaje, logistica si resurse umane.

In functie de conditiile de la fata locului si de nevoile generatorului de deseuri, putem amplasa containere, prescontainere sau prese verticale pentru balotare.

DISTRUGERE MATERIALE

ECO LIFE STYLE vine in ajutorul companiilor care au pe stoc produse expirate sau neconforme care trebuie eliminate fara riscul de a fi introduse intr-un circuit comercial legal sau ilegal.

Totodata asiguram distrugerea documentelor confidentiale sau cu regim special eliminand riscul recuperarii informatiilor cuprinse in acestea.

Totul se desfasoara sub incidenta unui contract, iar partenerii interesati de distrugere au mai multe optiuni in privinta sigurantei operatiunii. Transportul materialelor se face cu camioane sigilate, operatiunea este filmata, la final furnizandu-se inregistrarea pe suport digital. Oferim clientilor posibilitatea delegarii unui reprezentant care sa asiste la operatiune.

Distrugerea deseurilor se poate realiza prin tocare, taiere, presare, dezmembrare, compostare, etc.

Avem experienta in prestarea acestui serviciu, pana acum realizand distrugeri pentru materiale foarte diverse: tigari, cafea, incaltaminte, cosmetice, etichete, materiale promotionale, echipamente electronice, utilaje industriale cu caracter special, produse alimentare, profile metalice etc.

TRANSFORMAREA DESEURILOR IN COMPOST

Instalaţia de compostare cu tambur pe care o detinem, este proiectată să constituie o metodă eficace, sigură, facilă şi eficientă de compostare a celor mai multe fluxuri de deşeuri organice. Fluxurile de deşeuri pot include reziduuri alimentare, resturi bio-solide si alte fluxuri de deşeuri.

Transformarea deseurilor in compost este o metoda ecologica si moderna.

TRANSFORMAREA DESEURILOR IN BRICHETE BIOMASA

Venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri de a creste gradul de reciclare pentru deseurile generate cu o linie tehnologica de fabricatie brichete biomassa. Acestea sunt utilizate in general la incalzirea centralizata a spatiilor de locuit sau pt producerea agentului termic apa calda sau abur utilizat in diverse procese industriale.

RECICLATOR DESEURI MASE PLASTICE

Asiguram reciclarea deseurilor de ambalaje mase plastice prin linia de tocare- spalare si regranulare cu o capacitate de 100 tone lunar.